Monday 5th Feb	ruary 2024 at The West Coast Regional Council Chambers		
0.00414			
9:00AM to	Welcoming address from Hearing Chairman (10min)		
9:10AM 9:10AM to	Applicant Logal Advisor Alex Decker Logal Submissions		
10:00AM	Applicant Legal Advisor – Alex Booker – Legal Submissions		
10:00AM to	(50min) Applicant witness – Robert Brand – Company representative		
10:25AM	(60min)		
10:25AM to	Applicant witness – Tom Lawson – Plant and Water Filtration		
10:50AM	Design (25min)		
10:50AM to	MORNING TEA (15min)		
11:05AM			
11:05AM to	Applicant witness – Stephen Miller – Mine Engineer (25min)		
11:30AM			
11:30AM to	Applicant witness – John Berry – Project Manager (25min)		
12:30PM			
12:30PM to	LUNCH BREAK (45min)		
1:15PM			
1:15PM to	Applicant witness – Cam Wylie – Geotechnical (45min)		
2:00PM			
2:00PM to	Applicant witness – Mitch Ryan – Metallurgist (30min)		
2:30PM			
2:30PM to	Applicant witness – Dr Gary Bramley – Ecology (30min)		
3:00PM	A sultant to the second De Miller Element de L. Escale antes Esclares		
3:00PM to 3:30PM	Applicant witness – Dr Mike Fitzpatrick – Freshwater Ecology		
3:30PM to	(30min)		
3:45PM	AFTERNOON TEA (15min)		
3:45PM to			
4:00PM	Applicant witness (15min)		
		ļ	<u> </u>

4:00PM to	Applicant witness – Nick Fuller – Transport (15min)	
4:15PM		
4:15PM to	Applicant witness – Jon Farren – Acoustic (30min)	
4:45PM		
4:45PM to	Applicant witness – Jens Rekker – Hydrology (30min)	
5:15PM		
5:15PM to	Applicant witness – Graeme Ridley – Erosion and Sediment	
5:45PM	Control (30min)	
5:45 to 6:25PM	Applicant witness – Gary Teear – Coastal (40min)	
6:25PM to	Closing address from Hearing Chairman (5min)	
6:30PM		

(Public Holiday – WAITANGI DAY – Tuesday 6th February 2024)

Wednesday 7th Februar	ry 2024 at The West Coast Regional Council Chambers	
9:00AM to 9:05AM	Welcoming address from Hearing Chairman (5min)	
9:05AM – 9:45AM	Applicant witness – Naomi Crawford – Landscape/Visual Assessment (40min)	
9:45AM to 10:25AM	Applicant witness – John Ballingall - Economics (40min)	
10:25AM to 11:55AM	Applicant witness – Katherine McKenzie – Planning (30min)	
11:55AM to 11:05AM	MORNING TEA (15min)	
11:05AM to 11:25AM	Submitter [78] – Lance Harper (20min)	
11:25AM to 11:45PM	Submitter [256] – Deborah Langridge (20min)	
11:45PM to 12:15PM	Submitter [131] – Christopher James Cromey (30min)	
12:15PM to 12:45	Submitter [224] – Jenny Lillias Greene (30min)	
12:45PM to 1:30PM	LUNCH BREAK (45min)	
1:30PM to 2:00PM	Submitter [141] – Anne Margaret Inwood (30min)	
2:00PM to 2:20PM	Submitter [36] – Andrew Charles Beaumont (20min)	
2:20PM to 2:45PM	Submitter [140] – Nicola Margeret Calcott (25min)	
2:45PM to 3:10PM	Submitter [257] – Colin Donald Robertson – A critique of	
	the Economic Impact Assessment (25min)	
3:10PM to 3:30PM	Submitter [61] – Inger Perkins (West Coast Penguin Trust)	
	(20min)	
3:30PM to 3:45PM	AFTERNOON TEA (15min)	
3:45PM to 4:10PM	Submitter [173 & 338] – Riarnne Klempel & Kevin Klempel	
	(25min)	
4:10PM to 4:35PM	Submitter [249] – Marie Elder (25min)	
4:35PM to 4:55PM	Submitter [05] – John Caygill (20min)	
4:55PM to 5:25PM	Submitter [139] Evelyn Hewlett (30min)	
5:25PM to 5:50PM	Submitter [88] – Katherine Crick (25min)	

5:50PM to 6:25PM	(35min)	
6:25PM to 6:30PM	Closing address from Hearing Chairman (5min)	

Thursday 8th February 20	024 at The West Coast Regional Council Chambers	
9:00AM to 9:05AM	Welcoming address from Hearing Chairman (5min)	
9:05AM – 09:40AM	<mark>35min</mark>	
09:40AM to 10:15AM	Submitter [60] – Michael Frederick Spruce (35min)	
10:15AM to 10:40AM	Submitter [109] – Ian Reynolds	
10:40AM to 11:10AM	Submitter [315] – Heath Milne (Development West Coast) (30min)	
11:10AM to 11:20AM	MORNING TEA (10min)	
11:20AM to 11:45AM	Submitter [80] – Suzanne Hills (25min)	
11:45AM to 12:10PM	Submitter [11] – Lee Harris (25min)	
12:10PM to 12:25PM	<mark>(15min)</mark>	
12:25PM to 12:55PM	Submitter [291] – Jennifer Noble	
12:55PM to 1:40PM	LUNCH BREAK (45min)	
1:40PM to 2:05PM	Submitter [148] – Lisa Johnson (25min)	
2:05 to 2:25PM	Submitter [87] – Sophia Josephine Allan (20min)	
2:25PM to 2:55PM	Submitter [142] – Barrytown School Board of	
	Trustees: Teresa Dunn (Presiding Member), Murray	
	Roberts (Appointed Member), Damian Briggs (Elected	
	Parent Representative), Andrew Beaumont (Deputy	
	Presiding Member), Rachel White (Principal) (30mins)	
2:55PM to 3:20PM	Submitter [38] – Antony Alford (25min)	
3:20PM to 3:35PM	Submitter [126] – Michael Garry Hill (15min)	
3:35PM to 3:45PM	AFTERNOON TEA (10min)	
3:45PM to 4:05PM	(20min)	
4:05PM to 4:30PM	Submitter [67] – Bruce John Stuart-Menteath &	
	Denise Lyla Howard – Westland Petrel (25min)	
4:30PM to 5:05PM	Submitter [59] – Marilyn Jill Bradley (35min)	
5:05PM to 5:30PM	Submitter [79] – James Reginald Bradley (25min)	

5:30PM to 6:00PM	(30min)	
6:00PM to 6:30PM	Submitter [118] – David Moore (30min)	
6:30PM to 6:35PM	Closing address from Hearing Chairman (5min)	

Friday 9th February 2024	at The West Coast Regional Council Chambers	
9:00AM to 9:05AM	Welcoming address from Hearing Chairman	
9:05AM – 9:35AM	Submitter [175] – Coast Road Resilience Group –Suzanne Hills –	
	Climate Change (30min)	
9:35AM to 10:05AM	Submitter [175] – Coast Road Resilience Group – Lee Harris –	
	Tourism (30min)	
10:05AM to 10:30AM	[Submitter 175] – Coast Road Resilience Group expert witness –	
	James Renwick – Climate Change (25min) AV/Zoom	
10:30AM to 11:00AM	<mark>(30min</mark>)	
11:00AM to 11:15AM	MORNING TEA (15min)	
11:15 to 11:45AM	Submitter [197] – Sharon Marie Langridge (30min)	
11:45AM to 12:15PM	Submitter [203] – Ross Douglas Wildbore (30min)	
12:15PM to 1:00PM	Submitter [193] – Robyn Sheree Langridge (15min) & Professor	
	Brian Mc Glynn (Hydrology) (45min) AV/Zoom	
1:00PM to 1:40PM	LUNCH BREAK (40min)	
1:40PM to 2:10PM	<mark>(30min</mark>)	
2:10PM to 2:40PM	Submitter [175] – Coast Road Resilience Group – Marie Elder –	
	Transportation/Trucking – lay witness statements (30min)	
2:40PM to 3:10PM	Submitter [175] – Coast Road Resilience Group expert witness –	
	John Bradley – Radiation (30min) AV/Zoom	
3:10PM to 3:40PM	Submitter [175] – Coast Road Resilience Group – Suzanne Hills	
	and Katherine Crick (30min)	
3:40PM to 3:55PM	AFTERNOON TEA (15min)	
3:55PM to 4:25PM	Submitter [175] – Coast Road Resilience Group expert witness –	
	Patrick Volk – Tourism (30min)	
4:25PM to 4:55PM	Submitter [175] – Coast Road Resilience –Suzanne Hills –	
	Hydrology – lay witness statements (30min)	

4:55PM to 5:25PM	Submitter [175] – Coast Road Resilience Group –Katherine Crick –	
	Amenity – lay witness statements (30min)	
5:25PM to 5:55PM	Submitter [175] – Coast Road Resilience Group – Suzanne Hills –	
	Indigenous Biodiversity & Westland Petrel – lay witness	
	statements (30min)	
5:55PM to 6:25PM	Submitter [175] – Coast Road Resilience Group – Garry Hill –	
	Radiation, Chris Cromey – Dust, Suzanne Hills – Compliance	
	Monitoring – lay witness statements (30min)	
6:25PM to 6:30PM	Closing address from Hearing Chairman (5min)	

Day 5 – Monday 12th	February 2024 at The West Coast Regional	
Council Chambers		
9:00AM to 9:05AM	Address from Hearing Chairman	
9:05AM – 09:30AM	Submitter [188] – Scott Freeman on behalf	
	of George and Glady Langridge (25min)	
	AV/Zoom	
9:30AM to 9:45AM	Submitter [90] – Rosemary Mirza (15min)	
	AV/Zoom	
09:45AM to	Submitter [223] – Roseanna Gamlen-Greene	
10:15AM	(30min)	
10:15AM to	Submitter [237] – Nicky Snoyink (Forest and	
10:55AM	Bird) (40min) AV/Zoom	
10:55AM to	MORNING TEA (15min)	
11:10AM		
11:10AM to	Submitter [208] – Melissa McLuskie (New	
12:00PM	Zealand Penguin Initiative) joined by Hiltrun	
	Ratz via AV/Zoom (50min)	
12:00PM to	Submitter [175] – Coast Road Resilience	
12:30PM	Group expert witness – Brian Lunt –	
	Radiation (30min)	
12:30PM to 1:10PM	LUNCH BREAK (40min)	
1:10PM to 1:55PM	Submitter [247] – Eymard Bradley (45min)	
1:55PM to 2:10PM	Submitter [242] – Shelley Lock (15min)	
2:10PM to 2:30PM	Submitter [347] – Edward Gray (20min)	
2:30PM to 3:00PM	Submitter [130] – Don Kerr (30min)	
3:00PM to 3:30PM	Submitter [175] – Coast Road Resilience	
	Group expert witness – Susan Waugh –	
	Avian (30min) AV/Zoom	

3:30PM to 3:45PM	AFTERNOON TEA (15min)	
3:45PM to 4:15PM	Submitter [207] – Roy Arbon (30min)	
4:15PM to 4:45PM	Submitter [255] – Trevor Hayes (30min)	
4:45PM to 5:45PM	Submitter [323] – Olivera Angelovska	
	(30min)	
5:45PM to 6:15PM	Submitter [74 & 75] – Darryl Park & Terry	
	Birchfield (30min)	
6:15PM to 6:25PM	(10min)	
6:25PM to 6:30PM	Closing address from Hearing Chairman	
	(5min)	

Day 6 – Tuesday 13th Fe	bruary 2024 – Tai Poutini Polytechnic Greymouth	Zoom contact details	General
Campus			
9:00AM to 9:05AM	Address from Hearing Chairman (5min)		
9:05AM to 9:35AM	GDC S42a expert witness – Rhys Girvan – Landscapes (30min)		
9:35AM to 10:05AM	GDC S42a expert witness – Darran Humpheson – Noise (30min)		
10:05AM to 10:35AM	GDC S42a expert witness – Mike Harding – Ecology (30min)		
10:35AM to 10:55AM	GDC S42a expert witness – Phil Osborne – Economics (30min)		
10:55AM to 11:10AM	MORNING TEA (15min)		
11:10AM to 11:40AM	S42a Officer on behalf of GDC – Mark Geddes (30min)		
11:40AM to 12:10PM	WCRC S42a expert witness – Cris Adrouin – Radiation (30min)		
12:10PM to 12:40PM	WCRC expert witness – Brett Sinclair – Hydrogeology (30min) AV/Zoom		
12:40PM to 1:25PM	LUNCH BREAK (45min)		
1:10PM to 1:40PM	S42a Officer on behalf of WCRC – Michael Durand (30min)		
1:40PM to 2:40PM	Applicant's Right of Reply (60min)		
2:40 to 3:10PM	(30min)		
3:10PM to 3:25PM	AFTERNOON TEA (15min)		
3:25PM to 3:55PM	(30min)		
3:55PM to 4:25PM	(30min)		
4:25PM to 4:55PM	(30min)		
4:55PM to 5:25PM	(30min)		

5:25PM to 5:55PM	<mark>(30min)</mark>	
5:55PM TO 6:25PM	<mark>(30min)</mark>	
6:25PM to 6:30PM	Closing address from Hearing Chairman (5min)	

Special AV/Zoom Hearing meeting – Monday 26th Feb 2024 TBC

Required attendance: Amy Young & Ceri Warnock (presenting a legal submission of behalf of Department of Conservation) and expert witness Ms Kate Simister (Taiko Expert)